V košari imate
0 izdelkov iz 0 trgovin.

Skupaj: 0,00

Kategorije

 

Izkaznica ponudnika

Polne vreče zgodb

Izjava o varstvu osebnih podatkov

Podatki o prodajalcu

Tikic Zelena centrala, Marija Šauperl s.p.,
Jurovski Dol 7, 2223 Jurovski Dol
Polne vreče zgodb
E: nina@zelenacentrala.eu

Splošno

Uporabniki prodajalne so lahko fizične ali pravne osebe, pri čemer se, po Zakonu o varstvu osebnih podatkov, samo podatki fizičnih oseb štejejo za osebne podatke.

V imenu in za račun prodajalca, podatke pravnih oseb in osebne podatke fizičnih oseb zbira in obdeluje podjetje Hal interactive, informacijske rešitve d.o.o., ki je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov prodajalčev pogodbeni obdelovalec podatkov.

Prodajalec spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek spletnega obrazca za oddajo naročila v prodajalni, skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretjim, nepooblaščenim osebam oziroma jih uporabil v druge namene, kot so navedeni v nadaljevanju te izjave.

Vaša privolitev - za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov
Z oddajo naročila v prodajalni se uporabnik - fizična oseba:


Prva alineja velja v celoti tudi za uporabnike, ki so pravne osebe, smiselno enako pa tudi druga in tretja alineja prejšnjega odstavka.

Podatki, ki se zbirajo

Za potrebe poslovanja prodajalec zbira naslednje uporabnikove podatke, ki jih uporabnik vnese v spletni obrazec za oddajo naročila v ime prodajalne:

Poleg navedenih podatkov, se pri pravnih osebah dodatno zbirajo naslednji podatki:

Namen zbiranja in hranjenje osebnih podatkov

Namen zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe podatkov pravnih oseb in osebnih podatkov fizičnih oseb so:

Podatke pravnih oseb in osebne podatke fizičnih oseb hranimo v računalniški obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju podatkov ali na podlagi zahteve uporabnika, se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.

Varovanje osebnih podatkov

Prodajalec se zavezuje varovati podatke pravnih oseb in osebne podatke fizičnih oseb, ki nam jih posredujete. Da bi skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov preprečili nepooblaščen dostop do teh podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje osebnih podatkov, ki jih določa Zakon o varstvu osebnih podatkov.

Piškotki (angl. cookies)

Piškotki so informacija o vašem obisku spletnih strani. Na vaš računalnik se ob obisku spletne strani namesti piškotek (datoteka z informacijami), ki je osnovni podatki o vašem obisku spletne strani.

Piškotke lahko z določenimi nastavitvami vašega brskalnika brišete, izključite oziroma jih pogojno uporabljate. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja zapisanega v naslovni vrstici.